Black Widow Zombie

Black Widow’s Zombie Tocht

Al vanaf haar kleutertijd is ze gefascineerd door kriebelende beestjes en met name de Arachnida familie (spinachtige) wekte haar bijzondere interesse. Karla Kraton groeide samen met haar zusje Arnia op. Haar moeder drugsverslaafd, haar vader vertrokken op jonge leeftijd. Samen met Arnia probeerde ze te overleven in de woonwagen waar drugs, geweld, vernedering en mishandeling dagelijkse kost was. Haar moeder had veel mannen in haar leven. Deze mannen waren manipulatief, misbruikend en konden vaak hun handen niet van de zusjes houden. Al op jonge leeftijd kwamen de twee zelf in aanraking met drugs, gedwongen door een van de dealers van hun moeder. De zusjes werden drugs-afhankelijk gemaakt en konden als tiener al geen kant meer op. Op een zwarte dag in haar leven overleed haar zus aan de gevolgen van een overdosis. Het verdriet van moeder resulteerde in nog meer drank, nog meer drugs en Karla stond er alleen voor.

Karla besloot haar innerlijke strijd op te lossen met een oorlog. De dealer die verantwoordelijk was voor de dood van haar zus fungeerde als proefpersoon, ze sloop zijn woonwagen binnen met de smoes een nieuw soort drug gevonden te hebben met een euforisch resultaat dat ze nog nooit had meegemaakt. De jongeman werd nieuwsgierig en aarzelde niet, hij spoot de drug in zijn ader. Vrijwel direct waren de gevolgen te zien; hij zakte bijna door de knieën, zijn ogen draaiden weg, zijn armen hingen bewegingsloos naast zijn lichaam en zijn huid werd grauw. Ze verliet de woonwagen en de man strompelde zonder aarzeling achter haar aan. Iedere willekeurige persoon kon ze zo in haar macht krijgen met het gifmengsel.

Waarschuwing: Niet geschikt voor mensen met hartklachten en zwangere vrouwen (dit is geen grap)! Voor de winnende groep is er een leuk cadeau te verdienen. Benodigdheden: Gemakkelijke loopschoenen want de tocht gaat dwars door de bossen.