Clownstocht Paranoia

Vlad Chrashjno en zijn crew speelt jarenlang in het grootste Circus van Moldavië onder leiding van directeur Boriz Caraz in Circus MOLDOV. De act van Vlad en zijn clown’s is de meest populaire van het circus. Ze worden zo populair dat ze in een mum van tijd in heel Europa rondreizen om voorstellingen te spelen in de mooiste en grootste circustent die er is.

Het is prachtig om te zien hoe het publiek schatert van het lachen om de gekke capriolen en stunts die de crew uithaalt in de show! Elke voorstelling op nieuw staat directeur Caraz met veel trots en tevredenheid te kijken naar zijn meest geliefde act. Morgen opruimen en inpakken, de reis gaat verder. Holland is de volgende bestemming!

Net als alles perfect lijkt te zijn, slaat het noodlot toe. Op een dag, vlak voor een voorstelling in een overvolle tent, wordt 1 van de crewleden dood gevonden in de bossen achter de circustent tussen de afgevallen bladeren op de koude grond. Clown Jozev blijkt op gruwelijke wijze te zijn verminkt en vermoord…
Wat is er gebeurd? Paranoia voor de bedreigingen die heersen. Lachen is er niet meer bij voor deze clowns.