Whiskeysmokkeltocht

WISKYSMOKKEL TOCHT – Tijdens deze spannende tocht bevindt u zich in de Schotse Hooglanden. Hier is het ten strengste verboden alcohol te nuttigen, maar tijdens het feest wil iedereen natuurlijk wel graag een glaasje echte Schotse Whisky nuttigen. Om hier aan te komen is er geen andere manier dan te smokkelen! Om dit te kunnen doen, wordt iedereen vooraf in een smokkelteam ingedeeld.De deelnemers dienen onderweg een aantal opdrachten uit te voeren.
Tijdens de tocht zullen er verschillende douaneposten zijn die zich verplaatsen. Zij zien u wel maar de vraag is of u ze ziet. Aangezien u illegale drank aan het smokkelen bent, is het voor u zaak niet te worden gezien. Daarentegen komt u onderweg ook een paar veilige posten tegen, waarbij u eventueel whisky kunt terug- of bijverdienen.

Het team dat de meeste whisky weet mee te smokkelen en bovendien de meeste kennis erover ten toon spreidt zal uiteindelijk als winnaar worden gehuldigd. Een spannend en actief evenement voor jong en oud!
Voor de winnende groep is er een leuk cadeau te verdienen.
Het betreft een soort speur/ doe tocht, niet voorzien van schrikeffecten, maar wel van diverse actieve elementen. Benodigdheden: stevige schoenen en een goed humeur.