Jack The Ripper

JACK THE RIPPER TOCHT – We gaan terug naar het jaar 1888. We treden binnen in de periode die in London nog steeds bekend staat als de herfst van de horror! Niemand waagde zich nog buiten en vooral voor vrouwen was het levensgevaarlijk het huis te verlaten zodra er mist of duisternis intrad. Want door de straten waarde iets rond, iets onbekends, iets ongrijpbaars, … iets dat meer dan 100 jaar later nog steeds niet precies bekend is….

In dit duistere, donkere London van 1888 kruisen wij het pad van JACK THE RIPPER. We leven ons in in de rol van Scotland Yard en onderzoeken de bizarre gebeurtenissen. We spreken met getuigen, agenten, artsen en misschien met Jack the Ripper zelf….
Waarschuwing: We maken in deze tocht gebruik van foto’s, gegevens en orginele politieverslagen van Scotland Yard. Alles wat je leest en ondekt is echt gebeurd.
Het doel van deze tocht is niet alleen te ontsluieren wie Jack the Ripper is, maar ook en misschien vooral, op zoek te gaan naar het waarom. Waarom is iemand gedreven om een zo uitgesproken kwaad te bedrijven. Wat is de oorsprong van het kwaad? Tijdens deze tocht vind je misschien een antwoord. Zoniet, is er dan een antwoord? Of ligt het verscholen in elk van ons…?
Deze tocht is spannend, leerzaam en gebaseerd op een speurtocht waar uw zenuwen op de proef gesteld zullen worden!
Benodigdheden: Gemakkelijke loopschoenen want de tocht gaat dwars door de bossen. Niet geschikt voor mensen met hartklachten en zwangere vrouwen (dit is geen grap)!