TBS Tocht

TBS Tocht – Het zweet liep over de voorhoofden, ze waren ook goed gekleed voor dit soort acties, kogelvrij, maar zeer bewegelijk, toch was het warm in die pakken. Ze stonden tegen de muur, netjes opgesteld naast de betreffende deur, wachtend op een commando.

Achter die deur…! Het is nog steeds niet helemaal duidelijk wat er precies gebeurd is, maar achter die deur begint vleugel zuid en daarmee afdeling X van de gevangenis ‘Nederoord’. Er is alarm geslagen door een van de medewerkers van deze afdeling. De informatie die ze kregen was heel warrig, het was in ieder geval een groot paniek-alarm en de gevangenen die op deze afdeling zaten waren niet zomaar criminelen of kwajongens die een autootje hebben opengebroken…
Er werd afgeteld… 3… 2… 1… Er klonk een harde knal en binnen een paar seconden zag je overal politieagenten. De lichten waren uit, kapot geslagen. De computers waren uit, ook kapot. Zelfs de camera’s waren kapot. Alsof er iemand met een knuppel rond geslagen had.
Al heel snel werd het de agenten duidelijk: alle gevangenen zijn spoorloos en alle medewerkers zijn vermoord. Over de hele afdeling lagen de levenloze, bebloede lichamen van de medewerkers. Bewakers, schoonmaaksters, kantinebeheerders, iedereen. Er had hier op zijn zachtst gezegd een slachting plaats gevonden. De zwaarst bewaakte gevangenisafdeling van het land is uitgebroken!
Dit gebeurde een paar uur geleden. Er is een gebied van 5 kilometer rond de gevangenis afgezet waar, door bijna alle politie eenheden uit de omgeving, gezocht wordt naar de laatste gevangenen. De meeste gevangenen zitten alweer achter slot en grendel, maar er lopen er nog een paar vrij rond. Zwaar psychisch gestoorde gevangenen met ieder een andere persoonlijkheid en geschiedenis. Deze tocht in de bossen is realistisch, spannend en een uitdaging. U loopt in groepjes van 8 personen en voor de winnende groep is er een leuk cadeau te verdienen.

Benodigdheden: Gemakkelijke loopschoenen want de tocht gaat dwars door de bossen. Niet geschikt voor mensen met hartklachten en zwangere vrouwen (dit is geen grap)!

Voor de winnende groep is er een leuk cadeau verdienen.